TE-toimiston palvelut

Asiointipiste tarjoaa yleistä tietoa TE -toimiston palveluista sekä välittää palveluesitteitä, lomakkeita, asiakirjoja ja ajanvarauksia. Asiointipiste toimii yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan TE -toimiston kanssa.

Palveluihin kuuluvat

  • Opastus työ- ja elinkeinohallinnon sähköisten palveluiden käyttöön osoitteessa www.te-palvelut.fi. Sähköisten palveluiden kautta voit hoitaa mm. työnhakijaksi rekisteröitymisen, tutustua asiakkuuden ehtoihin, seurata reaaliaikaisia asiakastietojasi, toimittaa työttömyysturvaoikeuden käsittelyyn liittyvät selvitykset, hakea työvoimakoulutukseen, markkinoida osaamistasi CV-netti -palvelussa tehdä asiakastietojen muutokset sekä päättää asiakkuuden.

  • Opastus Henkilöasiakkaan puhelinpalveluun. Puhelinpalvelusta saat apua kaikissa TE-palveluissa asiointiin ja työllistymiseen liittyvissä asioissa ja verkkopalvelujen käytössä sekä tarvittaessa jatko-ohjauksen muihin sinulle sopiviin palveluihin.

  • Todistusjäljennösten ja muiden asiakirjojen vastaanottaminen ja toimittaminen edelleen Pohjois-Pohjanmaan TE -toimistoon

Etäpalvelu – asioi asiantuntijan kanssa verkkoyhteyden avulla

Iin asiointipisteessä on käytössä myös TE-palveluiden etäpalveluyhteys, jonka avulla asiakas voi olla yhteydessä kahdenkeskisesti TE-palveluiden vastuuvirkailijaan. Asiakas voi myös osallistua TE-palveluiden Oulun toimipisteellä järjestettäviin tilaisuuksiin etäyhteyden avulla.

Lisätiedot ja ajanvaraukset

asiointipiste(a)ii.fi

toimistosihteeri Johanna Pakanen, p. 040 1627 773