Tiedotteet

Tällä sivustolla tiedotetaan Iin ajankohtaisista asioista.
Kuntalaisten kannattaa seurata myös kunnan virallisia ilmoituksia.

300 taloutta on tehnyt laajakaistapäätöksen

Iin Tietoverkko-osuuskunta pudotti kirjepostia kaikkiin Iissä oleviin postilaatikkoihin nyt syyskuussa. Viestin tavoitteena oli saada varmistettua, että iiläiset ovat tietoisia laajakaistayhteyden hankinnasta.

Osuuskunnan tarkoituksena on rakentaa koko kuntaa palveleva 100 megabitin toimiva valokuituverkko, joka tarjoaa huippunopeat ja luotettavat tietoliikenneyhteydet paikasta riippumatta.

Iin Tietoverkko-osuuskunnan liittymismaksu on 100 euroa, joka oikeuttaa jäsenen saamaan käyttöönsä 100 Mb:n valokuituliittymän toimintavalmiiksi kytkettynä. Kuukausimaksu toimivalle liittymälle on 50€/kk. Mitään muita kustannuksia ei synny.

Jos et vielä ole palauttanut sopimuslomaketta, niin se kannattaa tehdä heti. Sopimuslomakkeita otetaan toki vastaan vuoden 2013 loppuun asti, toivomme kuitenkin Teidän palauttavan sopimuslomakkeen jo nyt. Voitte niin ikään täyttää sopimuksen nettisivuillamme.

Jäseniä osuuskunnassa on tällä hetkellä yli 300.

Teillä on mahdollisuus myös hankkia liittymävaraus myöhemmin käyttöönotettavaksi. Varaus tarkoittaa sitä, että valokuitu tuodaan valmiiksi teidän asuntonne ulkoseinään ja voidaan asentaa käyttövalmiiksi myöhemmin. Liittymävarauksen hinta on 100 euroa.

Lue lisää… tai ota yhteyttä:

Juhani Salmela, p. 040 7518202, juhani.salmela(at)iilaakso.fi

jaa