Tiedotteet

Tällä sivustolla tiedotetaan Iin ajankohtaisista asioista.
Kuntalaisten kannattaa seurata myös kunnan virallisia ilmoituksia.

Linja-autoyhteydet Iin ja Oulun välillä nopeutuvat

1.7.2014 alkaen Iin ja Oulun välisessä joukkoliikenteessä palvelee linja 23. Linjan päätepysäkki on Alarannalla, josta reitti kulkee kuntakeskuksen kautta Ouluun tunnin vuorovälein. Ruuhkaisimpina aikoina talvikaudella Iin ja Oulun välistä liikkumista palvelee myös linja 23A, jonka päätepysäkki on Pohjois-Iissä. Yhdessä linjat 23 ja 23A muodostavat Iin ja Oulun keskustojen välille noin puolen tunnin välein ajettavan tarjonnan vilkkaimpina matkustusaikoina. Linjat 23 ja 23A ajavat Kellon liittymän ja Oulun keskustan välin moottoritietä, jolloin matkustaminen Ouluun nopeutuu. Osa vuoroista ajetaan koulujen kautta.

Kesällä sekä viikonloppuisin ajetaan ympäri vuoden linjaa 23T, joka ajaa Haukiputaan ja Oulun välin nykyistä reittiä (mt 847).

Kaikkien Iin ja Oulun välillä ajavien vuorojen päätepysäkki Oulussa on heinäkuusta lähtien Torikadulla. Viikonloppuliikenteessä on käytössä samat aikataulut ympäri vuoden.

Ii – Yli-Ii: Kesäajan joukkoliikenne Iin ja Yli-Iin väliltä loppuu 30.6.2014. Uusi linjanumero Jakkukylän kautta ajettaessa on 29. Maalismaan kautta ajettaessa tunnus on 29M.

Lisätietoja aikatauluista netissä www.oulunjoukkoliikenne.fi/ii tai Oulun kaupunki / Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut vaihde p. 08 558 410

jaa