Tiedotteet

Tällä sivustolla tiedotetaan Iin ajankohtaisista asioista.
Kuntalaisten kannattaa seurata myös kunnan virallisia ilmoituksia.

Nykytanssista voimaa Iin vanhuspalveluille

Iin vanhuspalveluissa on meneillään nykytanssillinen yhteisötaideprojekti, jonka tuottavat yhteistyössä Oulun tanssin keskus JoJo ja Iin kulttuuripalvelut.

Tanssitaiteilija, erityisopettaja Anniina Aunola Kuopiosta, oululainen tanssitaiteilija Henna Hanhineva ja muusikko Tuomas Pyykönen ovat vierailleet syyskuusta lähtien kahdesti viikossa Iin vanhustenhoitolaitoksissa. Näiden luovaan liikkeeseen, elävään musiikkiin ja muisteluun liittyvien hetkien aikana vanhuksille halutaan tarjota kulttuurielämyksiä avaimina parempaan arkeen ja hyvinvointiin.

Kokoontumisia on jäljellä vielä muutama seuraavasti ke 16.11, ma 21.11., ke 23.11., ma 28.11. ja viimeisenä kertana ke 30.11. Maanantait ovat hoiva- ja palveluasunnoilla (osoite Asematie 167, Ii) ja keskiviikot ennaltaehkäisevän päivätoiminnan puolella.

Yhteyshenkilöinä vanhuspalveluista toimivat päivätoimintaohjaaja Anne Mäkipaaso, anne.makipaaso(a)oulunkaari.com, puh. 050 3950 503 ja vastaava ohjaaja Pirkko Hanhisalo, pirkko.hanhisalo(a)oulunkaari.com, puh. 044 365 5446.

jaa