Tiedotteet

Tällä sivustolla tiedotetaan Iin ajankohtaisista asioista.
Kuntalaisten kannattaa seurata myös kunnan virallisia ilmoituksia.

Yhdennellätoista hetkellä Iissä

11.11.11 Iissä tapahtuu. Yhdennellätoista kellonlyömällä Iin torilla kajahtaa, kun kansanjuhlana nimetty tilaisuus alkaa. Yleisötilaisuuden avaa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Väinö Klasila.

Heti avauksen jälkeen KAUHU valtaa Iin torin. Kuivaniemen koulun nuoret esittävät Dave Lawrencen kauhuääniteoksen, luvassa on ennenkuulumattomia ääniä. Äänitaiteilija, taiteen tohtori Dave Lawrence Lontoosta oli KulttuuriKauppilan kevään ja syksyn 2011 residenssivieras. Kauhutunnelmia kevennetään välillä ja kukapa sen paremmin taitaisi kuin Iin Pelimannit. Kauhun lisäksi torilla on siis myös ilottelua.

Lopuksi kaikille tarjotaan hernekeittolounas.

Illalla kauhuteema jatkuu Iin Työväentalolla, missä vietetään 10-vuotisjuhlavuotta IIK!! -kauhukuvafestivaalin teeman mukaisesti. Kauhuleffojen lisäksi paikalle saapuu Kivikasvoistakin tutuksi tullut Ismo Sajakorpi, joka on suomalaisen viihteen, television ja teatterin monitaituri.

IIK!! -festivaalin ”Sajakorpi retrospektiivissä” (katsausta jo tapahtuneihin asioihin) esitetään kahden minisarjan ja kahden TV-elokuvan verran kotimaisen kauhun harvinaista historiaa. Sajakorpi on paikalla sekä 11. että 12. marraskuuta esittelemässä Yöjuttujaan.

Iltaohjelmaan kuuluu myös Liekkiryhmä Tulikukan esitys Iin Nätteporin rannassa.

Samana päivänä eli 11.11. Iin kunta viettää yhteispalvelupisteen -Ii-pisteen - virallisia avajaisia.

LISÄTIETOJA:
Ii-instituutti, johtaja Tarja Vitikka p. 050 3950 386
Iin kunta, hallintojohtaja Liisa Virkkunen, p. 050 3950 302
Katso myös...

jaa