Tiedotteet

Tällä sivustolla tiedotetaan Iin ajankohtaisista asioista.
Kuntalaisten kannattaa seurata myös kunnan virallisia ilmoituksia.

Tammikuun työhyvinvointiteon palkinto

29.2.2016 oli historiallinen päivä Iin kunnan opetus- ja varhaiskasvatuspalveluissa, sillä kyseisenä päivänä palkittiin ensimmäistä kertaa työyhteisöjen työn iloa ja työmotivaatiota kehittänyt teko.

Kokoushuoneessa vallitsikin innostunut ja jännittynyt ilmapiiri, kun opetus-ja varhaiskasvatuspäällikkö Vesa Anttila esitteli ilmiannettuja tekoja. Ilmiantoja oli tullut toistakymmentä, joissa esitettiin palkittavaksi niin yksittäistä henkilöä kuin kokonaisia työyhteisöjäkin. Raati totesi valinnan olevan hankala, sillä jokainen ilmiannettu teko olisi palkinnon arvoinen.

Keskustelujen ja pohdintojen jälkeen raati päätti yksimielisesti huomioida tammikuun hyvänä tekona Kuivaniemen työyhteisön.

Perusteluina raati käytti Kuivaniemen koululla vuoden 2016 alussa tehdyn hyvinvointiprofiilin tuloksia, joissa koko työyhteisö oli antanut loistavat arvioinnit omasta työyhteisöstään. Vastaajat olivat kyselyssään todenneet Kuivaniemen työyhteisöstä mm. seuraavaa:

” Yhteisöllisyys ! Mukava ilmapiiri, open on helppo tehdä omaa opetustyötään koska koulun struktuuri on kunnossa”, ” Koulun yhteishenki niin oppilaiden kuin henkilökunnan keskuudessakin on hyvä. Opettajien mielipiteitä ja ehdotuksia koulun kehittämisessä kuunnellaan ja omat ajatukset ja kysymykset on helppo tuoda esille” .

Voidaan todeta, että palkinto meni aivan oikeaan osoitteeseen.

Opetus- ja varhaiskasvatuspalvelut onnittelevat lämpimästi Kuivaniemen työyhteisöä palkinnon saamisesta !


jaa