Tiedotteet

Tällä sivustolla tiedotetaan Iin ajankohtaisista asioista.
Kuntalaisten kannattaa seurata myös kunnan virallisia ilmoituksia.

Terveysaseman laajennusosa etenee aikataulussa

Iin terveysaseman uudisosan rakentamisen vuoksi terveysasemalle kuljetaan Suvantolantien kautta.

Parkkipaikalta lähtiessä täytyy muistaa väistää Suvantolantien liikennettä ja pyörätiellä kulkevia. Toistaiseksi sisäänkäynti on rakennuksen itäpäädystä, ja ilmoittautumishuone on sisääntulon jälkeen vasemmalla. Ilmoittautumiseen pääsee vuoronumerolla.

Uudisosaan tulee lääkärien ja hoitajien vastaanottohuoneet, joista on aiemmin ollut pula. Uudet huonejärjestelyt mahdollistavat lääkäri-hoitaja-työparien tiiviimmän toiminnan.

Aiemmin käytössä on ollut vain yksi ensiaputoimenpidehuone, mutta nyt tulossa on kolme toimenpidehuonetta, ensiapuhuone ja erillinen tarkkailuhuone.

Kun laajennus on valmis, alkaa vanhojen tilojen remontointi. Sen jälkeen saman katon alle muuttavat myös työterveyshuolto, puhe- ja toimintaterapia sekä mielenterveyspalvelut. Tällä hetkellä mielenterveyspalvelut ovat remonttia paossa Micropoliksen C-siivessä ja työterveyspalvelut ja puhe- ja toimintaterapia toimivat Iin keskustassa.

Remontissa fysioterapia saa paremmat ryhmätilat ja asianmukaiset hoitohuoneet. Laboratorioon tulevat eriytetyt näytteenottotilat, jotta yksityisyys säilyy paremmin. Samalla varataan tila myöhemmin hankittavalle rasitus-ekg:lle. Henkilökunnalle on tulossa suurempi ruokailutila sekä kokoustila, jossa pitää videoneuvotteluita.

Omahoidon kautta voi asioida netissä

Remontista huolimatta terveysaseman ajanvarausnumero (08) 5875 6500 toimii normaalisti. Kiireellisissä asioissa kehotetaan soittamaan kello 8 - 10. Vasta kymmenen jälkeen on kiireettömien puheluiden aika, ja laboratoriovastauksia tulee kysyä vasta kello 13 jälkeen. Jos puhelimeen ei ehditä vastata, nauhoite neuvoo asiakasta jättämään takaisinsoittopyynnön. Pyyntö jätetään puhelimen 1-näppäintä painamalla, minkä jälkeen puhelu katkeaa itsestään. Puhelimeen ei tarvitse sanoa mitään.

Internetsivulla www.oulunkaarenomahoito.com voi kysyä kiireettömistä terveysasioista hoitajilta ja lääkäreiltä sekä varata laboratorioaikoja.

Lisätietoja: vastaanoton palveluesimies Leena Törmänen, 050 430 3939

jaa