Vesimittarilukeman ilmoittaminen

Kulutus-Web -palvelussa pääset syöttämään veden kulutuslukeman sähköisesti suoraan vesiliikelaitoksen järjestelmään. Lisäksi palvelun kautta voit selata kiinteistösi vedenkulutushistoriaa ja antaa palautetta tai lähettää kysymyksiä.

Kirjautuminen Kulutus-Web -palveluun

• Palveluun kirjaudutaan seuraavasti:

- tunnuksena on joko kulutuspistenumero (laskusta) TAI kuluttajanumero (luentapyynnöstä)

- salasanana toimii mittarinumero, joka löytyy ilmoituskortista sekä vesilaskusta (vesimittarissa olevaa mittarinumeroa ei saa käyttää)

• Sisään palveluun pääsee Kulutus-Web -linkistä.

Mittarilukemien syöttö

• Syötä päivämäärä (muodossa pp.kk.vvvv) ja uusi lukema. Paina sen jälkeen lähetä ilmoitus. Lukema on tallennettavatäysin kuutioin eli samassa muodossa kuin edellinen lukema näkyy mittarinlukukortissanne.

• Lisätietoja kohdassa voi lähettää lisäkysymyksiä tai antaa palautetta.

• Palaa etusivulle.

Mittarilukemaa tallentaessasi voit saada virheilmoituksen. Jos ilmoitus poikkeaa huomattavasti vuosikulutusarviostasi, suosittelemme ottamaan yhteyttä vesilaskutukseen kulutusarvion tarkistamiseksi, Anne Sipola p. 050 3753 930.

Vedenkäytön kulutusraportti

Täällä voit käydä katsomassa vedenkäytön kulutusraporttianne viiden vuoden ajalta. Raportista ilmenee kulutetun veden kustannukset ja kulutettu vesimäärä. Kuluvan vuoden osalta raportti yltää aina viimeisimmän laskutusjakson mukaiseen tilanteeseen.

Vedenkäytön kulutusennuste

Täällä voit käydä katsomassa kuluvan vuoden vedenkäytön kulutusennusteen, josta käyvät ilmi sekä veden että jäteveden perusmaksut ja käyttömaksut eriteltyinä.

Palautuslomake

Täältä voit antaa palautetta, pyytää lisätietoja tai vaikkapa ilmoittaa osoitteenmuutoksesta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin, mikäli saamme sähköpostiosoitteesi.