Monipuolisia palveluita yrityksille

Maksuttomia yrityspalveluja Iissä saa Oulunkaaren seudullisen yritysasiamiehen kautta, joka auttaa toimivia yrityksiä, juuri aloittaneita tai vasta yritysten perustamista suunnittelevia yrityksiä.

Tarvitsetko kokous-, toimisto- tai teollisuustilaa?

Iilaakso Oy vuokraa monipuolisia toimisto-, kokous- ja koulutustiloja Micropolisella sekä teollisuus-, tuotanto- ja puhdastiloja Iissä. Iilaakso on kunnan omistama kiinteistöyhtiö.

Etsitkö iiläisiä yrityksiä?

Oulun seudun yrityshakemistosta löytyvät jo yli 900 Oulun seudun yritysten tiedot. Tietojen ylläpidosta huolehtivat yritykset itse. Antaessaan perustiedot yritys saa tietojen päivitystä varten käyttäjätunnukset. Hakemisto on yrityksille maksuton. Palvelun tarjoaa BusinessOulu liikelaitos.

Yrittäjien edunvalvontajärjestöt Iissä ovat Iin yrittäjät ry ja Kuivaniemen yrittäjät ry.

Tarvitsetko tukea rekrytointiin?

IiRekry -verkkopalvelu tarjoaa maksuttomia palveluja alueen työnantajille. Palvelusta saa tietoa mm. kunnan työllistämispalveluista, palkkatuista sekä avoimista työpaikoista.

Kehitysyhtiö Micropolis Oy on kunnan elinkeinostrategian ja kehittämissuunnitelmien toimeenpanija, jonka tehtäviin kuuluvat Iin elinkeinotoiminnan kehittäminen sekä yritysten avustaminen kasvun, työllisyyden sekä energiatehokkuuden parantamisessa.

Valtakunnallisia palveluita

Yritystulkki sisältää oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat omatoimiseen yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun niin uudelle kuin toimivallekin yritykselle. Lisäksi Yritystulkki sisältää laajan lomakkeiston ja sopimuspohjat yrityksen arjen tilanteisiin.

Kemin Digipoliksen ylläpitämäPartnerbook.fi kokoaa ja julkaisee metsäteollisuuden (biojalostamot, biotuotteet, saha- ja levyteollisuus, puutuotteet), massa-, paperi- ja kartonkiteollisuuden sekä kaivos- tai kaivannaisteollisuuden yrityksiä kiinnostavia tarjouspyyntöjä.