Vuokraa kimppa-auto käyttöösi

Vuokraa sähköauto käyttöösi.
Kunnan henkilöstön täyssähköautoja (2kpl) voi vuokrata yksityismenoihin kuten esimerkiksi asiointi- ja harrastusmatkoihin, iltaisin ja viikonloppuisin. Kokeilun ideana on hyödyntää auton käyttämättömiä aikoja.

Yhteiskäyttöautot sijaitsevat Iin kunnantalon yläpihalla, osoitteessa Jokisuuntie 2.

Vuokrauksesta ja asiakaspalvelusta vastaa PlanBil

Planbil on suomalainen yhteiskäyttöalusta, josta voit vuokrata auton käyttöösi, tunneiksi, päiväksi tai viikonlopuksi. 

Vuokrahinnat:

  • Arki-iltaisin klo 16 lähtien ja viikonloppuisin 6 € / tunti
  • Koko viikonloppu 100 € (perjantai klo 18 - sunnuntai klo 23.59)
  • La tai su koko päivä (klo 06-23.59) 60 €

Vuokravaraukset ja maksut aina verkkosivuston kautta: PALVELU TOISTAISEKSI POIS KÄYTÖSTÄ

Vuokrahinnan veloittaa PlanBil. Vuokrahinta sisältää alkulataussähkön, joka vastaa max noin 220 ajokilometriä. Autoa voi ladata omakustanteisesti maksullisissa latauspisteissä, katso sijainnit esimerkiksi: https://latauskartta.fi/ 

Huomioithan, että lataaminen usein vaatii ennakkoon palveluun rekisteröitymisen riippuen palvelutarjoajasta. 

Yhteystiedot
p.050 5817 987, info [at] planbil.com
verkkosivut: 

Ohjeet: varauskalenteri ja auton vuokraus

Auton varauskalenteri, maksu ja ovien avaaminen/sulkeminen tapahtuu PlanBilin verkkosivustolla osoitteessa: app.planbil.com
Vinkki! Lisää verkkosivu muistiin puhelimesi Koti-valikkoon, niin löydät sen aina helposti puhelimesi ruudulta.

1) Rekisteröidy palveluun: Täytä tietosi verkkosivuilla, saat sähköpostiisi linkin PlanBilitä. Klikkaa linkki auki, luo salasana palvelun käyttöä varten ja tallenna.

2) Lisää palvelussa kuva ajokortistasi: Ota valokuvat ajokortistasi molemmin puolin ja liitä palveluun. Hyväksymme ajo-oikeutesi PlanBilissä ja pääset varaamaan ajon. Tiedot tarkistetaan arkisin klo 9-17 keskimäärin 30 min kuluessa rekisteröitymisestä.

3) Valitse auto: Valitse auton kalenterista aloitusaika ja lopetusaika, valkoinen auto (EPT-186) ja hopeinen auto (KUZ-931). Varaus tulee näkyviin etusivullesi app.planbil.com

4) Auton ovet ja latausjohdon irrottaminen: Et tarvitse auton avaimia, ovet avataan ja lukitus tehdään verkkosovelluksen kautta ”AVAA” ja ”SULJE” painikkeista. Irroita latauskaapeli autosta ja jätä kaapeli roikkumaan lataustelineeseen. Auto käynnistyy auton sisältä START/STOP-painikkeesta.

5) Varaus tulee aina päättää ajon jälkeen: Ajon päättymisen jälkeen varmista, että auto on jälkeesi siistissä kunnossa, eikä tavaroitasi jäänyt autoon. Sen jälkeen päätä varauksesi verkkosovelluksen “Lopeta varaus”-painikkeesta. Huomioi, että varauksen päättämisen jälkeen et enää pääse autoon sisälle ennen kuin olet tehnyt uuden varauksen.

Auto palautetaan ajon päättyessä kunnantalon pihalle, josta se on noudettu. Auto kiinnitetään latausjohtoon.