Vuokraa kimppa-auto käyttöösi

Vuokraa sähköauto käyttöösi.
Kunnan henkilöstön täyssähköautoja (3kpl) voi vuokrata yksityismenoihin kuten esimerkiksi asiointi- ja harrastusmatkoihin.

Kokeilun ideana on hyödyntää auton käyttämättömiä aikoja sekä saada tietoa, olisiko Iissä kimppa-autolle tarvetta ja missä määrin.

Vuokrattavana on kolme Hyundai täyssähköautoa, autot on merkitty värikoodein: oranssi, sininen ja vihreä.

Vuokrahinnat ovat voimassa 2.10.2020 alkaen:

  • Arki-iltaisin ja viikonloppuisin 6 € / tunti
  • Koko viikonloppu 100 € (lauantai klo 06 - sunnuntai klo 23.59)
  • La tai su koko päivä (klo 06-00) 60 €

Vuokrahinta sisältää alkulataussähkön, joka vastaa max noin 220 ajokilometriä. Autoa voi ladata omakustanteisesti maksullisissa latauspisteissä, katso sijainnit esimerkiksi: https://latauskartta.fi/ Huomioithan, että lataaminen usein vaatii ennakkoon palveluun rekisteröitymisen riippuen palvelutarjoajasta. 

Asiakaspalvelu ja vuokravarauksen tekeminen

Vuokrauksen aloittamiseksi, luo tunnukset verkkosivustolla: my.carden.fi >> Paina "Liity joukkoon!" -nappia, täytä yhteystietosi ja kirjoita viestikenttään "Iin kimppa-auto”.

Vuokrauksesta vastaa CarDen Oy, joka perii auton vuokramaksun ja huolehtii vakuutuksista.

Asiakaspalvelu CarDen Oy klo 8-21 p. 010 341 0120.

Auton nouto-, palautus- ja latauspaikka sijaitsee Iin kunnanviraston edessä yläpihalla. Latauspisteellä on opastaulu, jossa voi tutustua vuokrapalveluun. 

HUOM! Auton ovien avaamiseen, lukitsemiseen ja vuokra-ajan päättämiseksi mukanasi pitää olla verkkoyhteydellä toimiva kännykkä. Toiminnot tehdään verkkosivuston varausjärjestelmän kautta: my.carden.fi  Osoite kannattaa tallentaa puhelimeen.