Kööki & Kihveli -paja

 

IiPajan Kööki & Kihveli -paja on suunnattu kaikenikäisille iiläisille työttömille työnhakijoille. Pajalla asiakkaat saavat monipuolista työkokemusta ateria- ja puhdistuspalveluiden töistä. Kaikki pääsevät osallistumaan töihin omalla keittiövuorollaan.

Kööki & Kihvelin päivittäisiin työtehtäviin kuuluu vaatehuoltoa ja Iipajan tilojen puhtaanapitoa. Lisäksi meillä on muutama ulkopuolinen siivouskohde hoidettavana. Käytössämme on nykyaikaiset siivouskoneet ja laitteet, joiden avulla työntekeminen on sujuvaa ja helppoa. Pajalla opetellaan huomioimaan erityisesti ympäristövastuulliset työtavat, joten kiinnitämme huomiota erilaisiin kemikaaleihin, toimintamenetelmiin sekä energian ja veden kulutukseen.

Keittiövuorossa toimintaan kuuluu kerran viikossa ruoanvalmistusta, leipomista ja erilaisten tilausten ja kokoustarjoilujen suunnittelua ja toteutusta. Teemme myös ulkoiluretkiä lähimetsiin, mistä saamme poimittua satokauden marjat ja sienet talteen myöhempää käyttöä varten. Juhlapäivät huomioimme myös toiminnassamme, viehättävästä kattauksesta lähtien.

Työvalmentaja opastaa sinua työtehtävien tekemisessä ja koneiden ja laitteiden turvallisessa käyttämisessä. 

Tervetuloa Kööki & Kihveli pajalle!