Iin ilmastolukupiiri

Alkaa

Päättyy

Kaikille avoin ilmastolukupiiri, jossa luetaan ilmasto- ja luontoteemaista kirjallisuutta. Ilmastolukupiiri tarjoaa ihmisille tilan, jossa voi pohtia esimerkiksi sitä, miten erilaisten ympäristökriisien kanssa eletään, tai miten kirjallisuus voi auttaa näiden teemojen käsittelemistä esimerkiksi lasten ja nuorten kanssa. Lukupiirissä luetaan proosaa ja tietokirjallisuutta. Lukupiirin vetäjinä on jäseniä Iin ympäristöyhdistyksestä sekä Iin kunnanjohtaja Ari Alatossava.

ke 7.4.2021 klo 18
Kirja: Marjo Heiskanen, Jussi Kaakinen: Yhteen hiileen:
Mistä ilmastonmuutoksessa on kysymys ja mitä me voimme sille tehdä? (2020)
Vetäjä: Johanna Konttila, Iin ympäristöyhdistys

Lukupiirin osallistutaan Microsoft Teamsin kautta. Osallistumiseen ei tarvitse erillistä sovellusta. Osallistumislinkki löytyy Iin kirjaston facebookista. Voit pyytää osallistumislinkin lukupiiriin myös laittamalla s-postia osoitteeseen minna.halonen@ii.fi.
Tervetuloa mukaan!

Iin kirjaston ilmastolukupiiri on osa valtakunnallista, talven ja kevään 2021 aikana järjestettävää Ilmastolukupiiri.fi-kampanjaa, jonka tavoitteena on tarjota ihmisille helposti lähestyttäviä, ilmasto- ja luontoteemaisia lukuelämyksiä ja keskusteluja, sekä tuoda yhteen kirjallisuuden tekijöitä ja lukijoita.

Ilmastolukupiirin valtakunnallinen logo

Tapahtumapaikka

Verkossa

Tapahtumapaikan osoite

teams.microsoft.com

Järjestäjä

Iin kirjasto ja Iin ympäristöyhdistys ry.

Yhteyshenkilön nimi

Minna Halonen

Yhteyshenkilön yhteystieto

minna.halonen@ii.fi