TE-toimiston palvelut

Asiointipiste tarjoaa yleistä tietoa Pohjois-Pohjanmaan TE -toimiston palveluista sekä välittää palveluesitteitä, lomakkeita, asiakirjoja ja ajanvarauksia.

Palveluihin kuuluvat

  • Opastus TE-toimiston sähköisten palveluiden käyttöön osoitteessa www.te-palvelut.fi. Sähköisen oma asioinnin kautta voit hoitaa mm. työnhakijoiksi ilmoittautumisen, seurata reaaliaikaisia asiakastietoja, toimittaa tarvittavia selvityksiä, hakea työvoimakoulutukseen, markkinoida osaamista CV-nettipalvelussa, tehdä asiakastietoihin muutoksia sekä päättää työnhaun.
  • Opastus Henkilöasiakkaan puhelinpalveluun. Puhelinpalvelusta saat apua kaikissa TE-palveluissa asiointiin ja työllistymiseen liittyvissä asioissa ja verkkopalvelujen käytössä sekä tarvittaessa jatko-ohjauksen muihin sinulle sopiviin palveluihin.
  • Todistusjäljennösten ja muiden asiakirjojen vastaanottaminen ja edelleen toimittaminen Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistoon

Etäpalvelu - asioi asiantuntijan kanssa verkkoyhteyden avulla

Iin asiointipisteessä on käytössä myös TE-palveluiden etäpalveluyhteys, jonka avulla asiakas voi olla yhteydessä kahdenkeskisesti TE-palveluiden vastuuvirkailijaan. Asiakas voi myös osallistua TE-palveluiden Oulun toimipisteellä järjestettäviin tilaisuuksiin etäyhteyden kautta.

Lisätiedot ja ajanvaraukset: asiointipiste [at] ii.fi ja toimistosihteeri Johanna Pakanen, p. 040 1627 773.