Tutustu meihin

Veli-Pekka Korhonen, projektipäällikkö
p. 040 674 7662, veli-pekka.korhonen [at] ii.fi

“Tervehdys! Nimeni on Veli-Pekka ja olen Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva metsätalousinsinööri. Tässä hankkeessa on erinomaista se, että aiomme saada yhteistyössä yritysten, kuntalaisten tai kenen tahansa voimin tavaraa kiertoon ja luotua vanhasta uutta sekä samalla, kenties huomaamatta, uutta työtä. Osuuteni hankkeessa kehittää ja tehostaa kunnan sisäistä kalustekierrätystä ja vastata tuotekehityksestä kiertotalouteen liittyen. Lisäksi vastaan hankkeen hallinnollisista asioista. Soita rohkeasti, niin katsotaan mitä keksitään.”

Mari Granholm, urasuunnittelija
p. 040 846 5116, mari.granholm [at] ii.fi

"Hei! Olen Mari Granholm, Tuunataan työtä -hankkeessa työnkuvani on urasuunnittelija. Mukavaa tutustua sinuun!

Olen Oulusta kotoisin, mutta nykyisin Muhokselle asustelemaan asettunut. Monenlaiset opinnot ja työt ovat vieneet minua ympäri Suomea. Olen erityisen kiinnostunut ihmisten kohtaamisesta, itsetuntemuksen ja vahvuuksien esiin nostamisesta. Osuuteni hankkeessa on tarjota uraohjausta, etsiä keinoja ja mahdollisuuksia työllistymiseen ja työn tunnistamiseen kestävän kehityksen, resurssiviisauden ja kiertotalouden mahdollisuuksia hyödyntäen. Tässä hankkeessa koen merkityksellisenä, että kartoitamme uudenlaisia työtehtäviä, jotka sopivat yhteen ihmisten vahvuuksien ja osaamisen kanssa. Hankkeessa annan neuvoja myös kevyen yrittäjyyden mahdollisuuksista. 

Ole matalalla kynnyksellä yhteydessä, jos voin olla avuksi sinun urapolullasi!"

Petri Leppänen, projektikoordinaattori
p. 040 753 8381, petri.leppanen [at] micropolis.fi

”Terve! Minä olen energiatekniikaninsinööri Petri Oulusta. Hankkeessa pidän tärkeänä siitä, että saadaan yritysten sivuvirrat ja hukkamateriaalit hyötykäyttöön ja sitä kautta mahdollisesti edesautetaan paikallisia työllistymään. Osuuteni hankkeessa on yritysyhteistyö kestävän kehityksen, resurssiviisauden ja kiertotalouden tarjoamien mahdollisuuksien selvittämiseksi. Olisiko yrityksellesi mahdollista saada uutta tuloa sivuvirroista? Ota yhteyttä, niin otetaan yhdessä asiasta selvää.”