Varastopaja

IiPajan varastopaja on suunnattu kaikenikäisille iiläisille työttömille työnhakijoille. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta, sillä työhön opitaan sitä tehdessä.

Varastotöissä asiakkaat pääsevät myös tutustumaan kalusteiden kierrättämiseen (Tavarat kiertoon -järjestelmä), puhdistamiseen sekä pienimuotoiseen korjaamiseen. Valmennuksen aikana asiakkaat pääsevät tutustumaan kiertotalouteen. Varastopajalla työtehtävät liittyvät Iin kunnan kalusteiden varastointiin ja niiden kuljettamiseen ja hakemisiin toimipisteistä. Varastopajalla pääsee tutustumaan mm. kalusteiden kierrättämiseen, niiden puhdistamiseen ja pienimuotoiseen korjaukseen. Kalusteiden puhdistamisessa käytetään esim. painehuuhtelulaitetta. Varastolle tuleva irtaimisto kuvataan ja mitataan esim. kalusteiden osalta jonka jälkeen kuvat siirretään Tavarat Kiertoon -järjestelmään.

Iipajan sisäisen postin haku, vienti ja kuljettaminen kuuluvat myös varastopajan tehtäviin. Valmentautujat saavat työvaatteet sekä turvakengät valmennusjakson ajaksi.