ME IISSÄ OLEMME SITOUTUNEET KASVUUN, VIIHTYISYYTEEN JA ELINVOIMAISUUTEEN

Me annamme yrittäjille täyden tuen ja valmiuden yhden luukun periaatteella. Palvelemme kaikkia Iin yrityksiä, niin toimintaansa aloittavia kuin liiketoimintaansa kehittäviä.

Meiltä löytyy myös palvelut Iihin sijoittuville. Tarvitset sitten tiloja, tukea tai henkilöstöä teemme sijoittumisestasi mahdollisimman pehmeän, mutta tehokkaan.

Iissä yhdistyy pienen kunnan ketterä päätöksenteko ja Oulun suuralueen edut. Pienenä kuntana Ii on päätöksenteossa nopea ja joustava, yritysmyönteinen paikallishallinto on helposti tavoitettavissa.

Ja hei, Ii on myös ilmastotyössä Euroopan paras. Ii on täysin energiaomavarainen ja kaikki alueella käytetty energia on uusiutuvaa. Myös sinun yrityksesi.

Aletaanko hommiin?

HUIPPU SIJAINTI -
LOISTAVAT YHTEYDET

Huiput liikennevirrat, erinomaiset yhteydet

Ii on osa Oulun 250 000 hengen talousaluetta. Yliopistolle on matkaa 25 minuuttia, Suomen toiseksi vilkkaimmalle lentokentälle 50 minuuttia.

Iin läpi kulkee 14 000 ajoneuvoa vuorokaudessa tarjoten yli viisi miljoonaa potentiaalista asiakaskontaktia vuodessa.

E4 -maantie, joka on osa Euroopan laajuista Ten-T -verkostoa varmistaa, että Pohjois-Ruotsin ja -Norjan markkinat ovat kivenheiton päässä. Myös matkailijavirrat Rovaniemelle ja Lappiin kulkevat Iin läpi tarjoten tasaisen asiakasvirran erityisesti kaupan -ja palveluidenalan yrityksille.

Ja hei, tietenkin meillä on muutenkin loistavat yhteydet. Valokuitu kattaa koko teollisuusalueen ja maailman ensimmäinen 5G -testiverkko on ollut käytössä, missäpä muualla kun meillä Iissä.

YHTEYSTIEDOT

Antti
YRITYSTEN PERUSTAMINEN, KASVUYRITYKSET
Ilkka Pirttikoski
p. 0440 199 598
ilkka.pirttikoski@oulunkaari.com
YRITYSTONTIT JA TOIMITILAT
Antti Tuomaala
p. 040 672 1389
antti.tuomaala@iilaakso.fi
Hanna
SIJOITTUMISPALVELUT
Hanna Lahti
p. 040 130 6143
hanna.lahti@micropolis.fi