Liikenne- ja kuljetuspalvelut

Oulun joukkoliikenne

Toimialueeseen kuuluu Oulu, Ii, Muhos, Kempele, Tyrnävä, Liminka ja Lumijoki. Lippujen hinnat, reitit ja aikataulut: oulunjoukkoliikenne.fi

Koulukuljetus

Palvelulinja Iikka 1.12.2021 - 31.12.2022

Palvelu kuuluu Oulunkaaren kuntayhtymän tehtäviin, tällä hetkellä palvelun hoitaa palvelulinja IIKKA.

Tiedustelut ja tilaukset p. 050 3660 111, muut tiedustelut: Jukka Rajala p. 050 531 2121 iikka.ii [at] luukku.com

Palvelulinja IIKKA liikennöi aikataulun mukaista reittiä ja pysähtyy tarvittaessa. Mikäli asiakas haluaa IIKAN poikkeavan reitiltään hänen on ilmoitettava siitä puhelimitse p. 050 3660 111 mieluummin jo edellisenä päivänä. Paluureitti ajetaan niiltä osin mihin asiakkaita on menossa. Paluuvuoron aikataulussa on vain lähtöaika. Reittiliikenteessä peritään asiakkaalta linja-autoliikenteen kertamaksu.

Kutsuohjattu kuljetus: Palvelulinja IIKKAN voi tilata ennakkoon puhelimitse lyhyisiin siirto kuljetuksiin esim. kotoa - terveyskeskukseen, kaupasta - apteekkiin. Kuljetukset suoritetaan tilauksien ja niistä muodostuvien reittien mukaan. Kutsuohjattu liikenne rajoittuu lyhyen ajan takia pääsääntöisesti Haminan ympäristöön. Kutsuliikenteessä peritään linja-autoliikenteen kertamaksu.

Ateriakuljetuspalvelut

Koko kunnan alueelle ateriakuljetuspalvelut hoidetaan niiden yrittäjien taholta, joilla on joukkoliikenne-, taksi- tai tavaraliikennelupa. Palvelu kilpailutetaan ja palvelun hoitamisesta tehdään sopimukset yhden tai kahden vuoden ajanjaksoiksi. Hankintaan sovelletaan hankintalakia.

Ateriakuljetuspalvelujen yhteyshenkilö on palveluesimies Anitta Laurila, p. 050 395 0508, anitta.laurila [at] ii.fi