Yrityspalvelut

työskentelyä.
Palvelemme kaikkia Iin yrityksiä, niin toimintaansa aloittavia kuin liiketoimintaansa kehittäviä. Iissä yhdistyy pienen kunnan ketterä päätöksenteko ja Oulun suuralueen edut. Ii on myös ilmastotyössä Euroopan paras ja kaikki alueella käytetty energia on uusiutuvaa.

Yrityksen perustaminen, kasvuneuvonta ja sijoittuminen

Iin yrityspalvelut auttaa yrityksen aloittamisvaiheessa, yritystoiminnan kehittämisessä ja liiketoiminnan sijoittumisessa Iihin. Maksuttomiin palveluihin kuuluvat mm. perustamisneuvonta, kannattavuuslaskelmissa, liiketoimintasuunnitelmissa ja rahoituksessa, kuten startti- ja tukirahahakemuksissa auttaminen.

Apunanne: Iin yrityskehittäjä Noora Huotari
p. 040 683 0541, noora.huotari [at] micropolis.fi

Ala olevien linkkien avulla voit hakea tarjouspyyntöjä ja iiläisiä yrityksiä sekä tilata kerran kuussa ilmestyvän uutiskirjeen. Yritystulkin työkalujen avulla voit kehittää yritystoimintaasi tai esimerkiksi suunnittelet yrityksen taloutta, hinnoittelua ja investointeja. 

Avoimet tarjouspyynnöt

Hae iiläisiä yrityksiä

Tilaa yritysuutiskirje

Yritystulkki työkalut

Työllistämisen tuet

Kuntalisä: Kunta tukee iiläisiä tai Iissä toimipaikkaa pitäviä yrityksiä ja yleishyödyllisiä yhteisöjä, järjestöjä, yhdistyksiä, säätiöitä sekä muita elinkeinotoimintaa harjoittavia työnantajia työttömien työllistämisessä maksamalla kuntalisää työllistettävän henkilön palkkakuluihin talousarviossa vuosittain vahvistettujen määrärahojen puitteissa. Kuntalisän myöntäminen edellyttää, että työnantaja on hakenut ja TE-toimisto on myöntänyt palkkatukea työttömän työntekijän työllistämiseen.

IiRekry-tuki: Kunta tukee yrityksiä, yhdistyksiä, järjestöjä, säätiöitä ja elinkeinotoimintaa harjoittavia työnantajia työttömien työllistämisessä myös harkinnanvaraisella IiRekry-tuella, joka ei edellytä myönteistä päätöstä TE-toimiston palkkatuesta.

Vapaat toimitilat ja yritystontit

Ii on osa Oulun 250 000 hengen talousaluetta. Iin läpi kulkee 14 000 ajoneuvoa vuorokaudessa tarjoten yli viisi miljoonaa potentiaalista asiakaskontaktia vuodessa. Valokuitu kattaa koko teollisuusalueen.

Katso vapaat yritystilat, tontit ja kokoustilat Iistä: iilaakso.fi

Maaseutupalvelut

Oulun ja Pudasjärven kaupunki sekä Iin ja Utajärven kunta ovat solmineet yhteistoimintasopimuksen maaseutuhallinnon tehtävien järjestämisestä. Palveluihin kuuluvat mm. EU- ja kansallisten tulotukihakemukset, maatilarekisterin ylläpito ja sato-, hirvi-, petoeläinvahinkojen korvausasiat. Lisätiedot ja yhteyshenkilö: ouka.fi/oulu/ymparisto-ja-luonto/maaseutupalvelut

Kasvua kiertotaloudesta ja energiatehokkuudesta?

Micropolis Oy tuottaa Iin kunnan elinvoimapalvelut. Micropoliksen asiantuntijat eli ilmastotiimi ”Greenpolis” tuo laajalle alueelle kasvua, liiketoimintaa ja työtä taloudellisesti kannattavasta ilmastotyöstä. Lisätiedot: greenpolis.fi/yhteystiedot