Toiveidesi koti Kuivaniemeltä?

Jäällä kahvit.
Kuivaniemi sijaitsee noin 35 km Kemistä ja 70 km Oulusta. Kuivaniemellä on omakotitontteja vapaana merellisessä Kaakkurinniemessä (5-9 €/ m2) sekä keskustaajaman läheisyydessä Niittyrinteessä (3-10 € / m2) ja Kuivaniemen asemakylällä (3 € / m2).

Rauhaisaa asumista palveluiden ja luonnon keskellä
Kuivaniemen keskusta on jakautunut kirkonkylän ja asemakylän alueisiin. Asemakylällä sijaitsevat päiväkoti, peruskoulun ala- ja yläkoulu, terveysasema, kirjasto sekä joukko palvelualan yrityksiä. Asukkaita Kuivaniemellä noin 2 000.

Kaakkurinniemi

Sijainti:
Kuivaniemen asemankylä 10 km
Iin keskustaajama 28 km
Kemi 40 km
Oulu 60 km

Linkit:

Niittyrinne ja Asemakylä

Asemakylällä sijaitsee Niittyrinteen asuinalue, joka tarjoaa rauhallisen elinympäristön Kuivajoen varressa. Kaipaisentien tonttien koot ovat 1 544 m2 - 2 640 m2, myyntihinta 3 € / m2.

Kuivaniemen Asemakylällä on vapaina tontteja myös Ahvenkujalla, Lohitiellä ja Kuivajoentiellä.

Sijainti:
Kemi 35 km
Iin keskustaajama 35 km
Oulu 70 km

Lähipalvelut:
Asemakylällä sijaitsevat päiväkoti, ala- ja yläkoulu, terveysasema, apteekki, hammaslääkäri, kirjasto, kuntosali, liikuntahalli sekä joukko palvelualan yrityksiä.

Linkit:

Katso vapaat asuintontit Kuivaniemellä

Voit etsiä karttapalvelusta tontteja hakusuodattimien (alue, pinta-ala, hinta) avulla. Mobiililaitteilla käännä näyttö vaaka-asentoon. 

Karttanäkymää voi muokata vasemman valikon avulla ja taustaksi voi vaihtaa ilmakuvan. Tonttikuvaketta klikkaamalla aukeaa tonttia koskevat lisätiedot ja tontin varauslomake. Kartassa näkyy lisäksi lähialueen palveluita sekä aktiviteetteja, kuten liikunta- ja retkeilypaikkoja.