Ilmoittautuminen

Kursseille ilmoittaudutaan elokuussa. Lukuvuoden 2019 - 2020 ilmoittautumispäivät klo 9.00 alkaen: tiistai 13.8. / liikuntakurssit ja keskiviikko 14.8. muiden aihealueiden kurssit. Kursseista tiedotetaan verkon lisäksi elokuussa 2019 jaettavassa opinto-ohjelmassa.
  • Voit ilmoittautua puhelimitse, verkossa: https://opistopalvelut.fi/ii/index.php tai käymällä henkilökohtaisesti opistolla.
  • Ilmoittautumista ei voi tehdä puhelimen vastaajaan tai sähköpostilla.
  • Alle 18-vuotialta tarvitaan myös huoltajan tiedot kohtaan laskun maksaja.

Ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan kurssimaksun. Merkkaa kurssin ajankohdan kalenteriisi, koska sähköpostiisi saamasi vahvistuksen lisäksi kurssin alkamisesta ei tule enää uutta ilmoitusta. Ainoastaan kurssin peruuntumisesta tai varapaikan saamisesta ilmoitetaan asiakkaille. 

  • Soiton ja laulun yksilöopetuksen hakuaika on 15.3. – 15.4. Uudet opiskelijat voivat hakea kansalaisopiston musiikkikursseille, mutta aikaisemmin musiikkia opiskelleet voivat hakea suoraan myös taidekoulun musiikkiopintoihin.
  • Taidekoulun kuvataiteen ja käsityön hakuaika on 1. – 30.4. Kurssit ovat hakukursseja, joilta opiskelijat valitaan. Oppilasvalinnoista tiedotetaan hakuajan päätyttyä. Vapaita paikkoja voi tiedustella myös hakuajan päätyttyä.