Kansalaisopisto ja taidekoulu

Kansalaisopiston kursseilla voi tehdä monenlaisia asioita; lukea, soittaa, laulaa ja tanssia.
Tervetuloa Iin kansalaisopiston ja taidekoulun kursseille! Kursseilla voit nauttia mieluisasta harrastuksesta, saat oppia omien kykyjesi mukaan ja löydät uusia ystäviä.

Ilmoittautuminen kursseille

KORONAOHJEISTUS

Noudatamme voimassa olevia viranomaisohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Iin kunnan johtoryhmä linjaa kansalaisopiston ja taidekoulun opetusjärjestelyjä koskevat rajoitustoimet. Tilannetta seurataan jatkuvasti. Koronapandemian uusiutuminen voi aiheuttaa muutoksia opetusjärjestelyissä ja johtaa opetuksen siirtymiseen etä- tai verkko-opetukseksi taikka kurssin peruuntumiseen. Kurssille osallistujan tulee itse arvioida mahdollinen riskiryhmään kuuluminen ja rajoittaa osallistumistaan sen mukaan.

HUOM! Voimassa on seuraavat opetusjärjestelyt:
- Sallittu ryhmäkoko aikuisten lähiopetuksessa on maks. 20 henkilöä opettaja(t) mukaan lukien.
- Tällä hetkellä etäopetuksena toimivat kurssit jatkavat etäopetuksessa.  
- Alle 18-vuotiaiden harrastukset voivat jatkua lähiopetuksessa.

Voimassa on turvavälisuositus 2m, maskisuositus yli 12 -vuotiaille (ei koske liikunta- ja tanssiharrastuksia) ja hygieniasuositukset. Kädet tulee pestä tai desinfioida tullessa ja poistuessa opetustilasta. Kuntosaleilla on suositeltavaa käyttää maskia. Osallistuthan vain terveenä oppitunneille! Vähäisissäkin sairausoireissa tulee jäädä kotiin ja hakeutua koronatestiin.
Tilannetta seurataan säännöllisesti. Opetusjärjestelymuutoksista tiedotetaan kurssikohtaisesti.

AUKIOLOAJAT

Kesän aukioloajat:

Opiston toimisto palvelee 8.6. ja 9.6. klo 10.00 – 15.00, muina aikoina yhteydenotot sähköpostitse ja puhelimitse. Viikon 24 olemme kiinni, paikalla jälleen 21.6.-23.6. kello: 10.00 - 15.00. Ajalla 24.6.-1.8.2021 opiston toimisto on suljettu. 

YHTEYSTIEDOT

Opistosihteeri puh. 050 3950 387

kansalaisopisto [at] ii.fi

Käyntiosoite: Puistotie 1, 91100 Ii
Postiosoite: PL 24, 91101 Ii