Lähikalaa ravintoloihin

Alkaa

Päättyy

Millaisia lähikaloja ja kalatuotteita Perämeren alueella on saatavilla? Kuinka lisäämme kotimaisen kalan arvostusta ja käyttöä ravintoloissa ja matkailupalveluissa? Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan kala-alan kehittämisestä. Lopuksi maistellaan ja tutustutaan kala”kebuslicen” käyttöön ravintolassa.

Palkittu keittiömestari Mikko Pakola kertoo kokemuksiaan kotimaisen kalan käytöstä ja opastaa kalankäsittelyyn!

Puheenvuorot on mahdollista kuunnella etäyhteydellä. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu ravintola-, matkailu- ja kala-alan yrityksille ja toimijoille sekä kalastajille ja aiheesta kiinnostuneille.

Ohjelma
- Haukea pataan – Iijoen hauenkalastushanke, Virpi Keränen, Micropolis Oy
- Kalan käyttö Perämeren alueen ammattikeittiöissä ja yrityksissä: Lähikalaa lautaselle –hankkeen tulokset, Mervi Tiermas, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
- Lähikalatuotteiden tunnetuksi tekeminen, Esa Rastas, Ukkomaiva-hanke, Ammattiopisto Lappia
- Kokemuksia hauen ja kotimaisen kalan käytön lisäämisestä ravintoloissa, keittiömestarin puheenvuoro
- Kalankäsittelyopastusta ammattikeittiöille ja kiinnostuneille
- Maistellaan kala”kebuslicea”

Muutokset mahdollisia.

Lue lisää: https://www.maajakotitalousnaiset.fi/tapahtumat/lahikalaa-ravintoloihin
ja ilmoittaudu viimeistään 17.8.2025.

Lähikalaa ravintoloihin -tapahtuma. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan kala-alan kehittämisestä torstaina 21.8. klo 10.00-13.30 Villa Kauppilaan Iihin.

Tapahtumapaikka

Villa Kauppila

Tapahtumapaikan osoite

Kauppilantie 12, 91100 Ii

Järjestäjä

Tilaisuuden järjestää Oulun Maa- ja kotitalousnaiset/Lähikalaa lautaselle-, Ammattiopisto Lappia/Ukkomaiva- ja Iin Micropolis Oy/Haukea pataan -hankkeet.

Yhteyshenkilön nimi

Mervi Tiermas

Yhteyshenkilön yhteystieto

044 431 4606

Tapahtumat

Ke 13.08 - Su 17.08.2025
To 21.08.2025 • 10:00
Su 24.08.2025 • 18:00
Ke 03.09.2025 • 09:30
Su 07.09.2025 • 18:00
Ti 09.09.2025 • 09:30
To 11.09.2025 • 18:00