Tuunataan työtä –hanke

ESR-rahoitteinen Iin kunnan ja Micropoliksen hallinnoima kehittämishanke toimii ajalla 1.9.2018 - 31.8.2021.

Huom! Noudatamme PPSHP:n suosituksia koronavirusepidemian suhteen. Uraohjauksia järjestetään puhelimitse sekä videoyhteyden avulla. Ole yhteydessä Mariin, niin sovitaan sinulle paras tapa!

​​   

Tuunataan työtä -hanke

Meitä voit tulla tapaamaan ura-asioihin liittyvissä kysymyksissä – etsimme yhdessä vahvuuksia ja käymme läpi mahdollisuuksiasi. Voit olla töissä, opiskelemassa tai työtön. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä.

Hankkeen teemojen mukaisesti voimme pohtia työllistymisen apuna seuraavia keinoja:

  • Itsensä työllistäminen – osa-aikatyö, kevytyrittäjyys, yrittäjyys
  • Oman osaamisen markkinointi
  • Työllistämisen taloudelliset ja ohjaukselliset tuet
  • Hankala termistö työnhaussa
  • Koulutukset ja osaamisen kehittäminen (hankkeen avulla)
  • Palkkatuki ja työvoimakoulutukset
  • Kiertotalous työllistäjänä

Ota yhteyttä urasuunnittelija Mari Granholmiin: p. 040 846 5116, mari.granholm [at] ii.fi

--

HANKKEEN VIRALLINEN KUVAUS

Tavoitteena on luoda uusi työllistämisen toimintamalli osallistamalla ja työllistämällä iiläisiä kestävän kehityksen, resurssiviisauden ja kiertotalouden periaatteita hyödyntäen. Lisäksi hankkeessa kannustetaan itsensä työllistämiseen, kevytyrittäjyyteen ja yrittäjyyteen.

Toimet on kohdistettu iiläisille yli 50-vuotiaille työttömille ja työttömyysuhan alla oleville, toistuvaistyöttömille, pitkäaikaistyöttömille, erityistä tukea tarvitseville, osatyökykyisille sekä yli 3 kuukautta työttömänä olleille alle 29-vuotiaille. Kohderyhmänä ovat myös iiläiset mikro- ja pk-yrittäjät. Lisäksi kohderyhmään kuuluvat työttömien ohjaus- ja neuvontatyötä sekä yritysneuvontaa tekevät työntekijät sekä kohderyhmille työtä tarjoavien tahojen henkilöstö.

Tuunataan työtä -rinnakkaishanke

Hankkeeseen osallistuvan henkilön oli mahdollista työskennellä palkkatuella tia suorittaa lyhyitä koulutuksia erillisen rinnakkaishankkeen kautta. Rahoitus palkkatukeen on myönnetty ajalle 01.09.2018 - 31.5.2020. Työvoimakoulutuksia ja valmennuksia voitiin toteuttaa 30.9.2020 saakka. Rinnakkaishankkeen kautta suoritettiin useita koulutuksia sekä työllistettiin palkkatuella n. 20 henkilöä.