Iikka liikennöin arkisin ja kutsuohjauksella.

Iikka kuljetuspalvelua liikennöi JS Matkat Oy. 

Kuljetuspalvelusta vastaa 1.2.2023 alkaen JS Matkat Oy, asiakaspalvelu p. 050 5485671.

Iikka liikennöi arki aamuisin ja iltapäivisin Kuivaniemen, Olhavan ja Iin välillä mahdollistaen esimerkiksi lukiolaisille kyydin Iihin. Lisäksi Iikka liikennöi kerran viikossa Ojakylän, Oijärven, Jakkurannan, Jakkukylän ja Seljanperän alueella. Aikataulut ja reitit ovat voimassa maanantaista perjantaisin lukuun ottamatta arkipyhiä. Koulujen loma-aikana Kuivaniemi – Ii vuoroa ei ajeta.

Iikka on avoin kaikille matkustajille. 

Iikka-autoon voi nousta aikatauluun merkityiltä pysähtymispaikoilta. Kyytiin ja kyydistä pääsee myös ennalta sovituista paikoista reitin varrelta. Palvelussa on erityisesti huomioitu ikääntyneiden ja huonosti liikkuvien matkustajien tarpeet siten, että heidät noudetaan tarvittaessa kotipihalta kyytiin.

Iikka ennakkotilauksella kutsuohjaus numerosta 050 548 5671

Iikan voi tilata ennakkoon puhelimitse lyhyisiin siirtokuljetuksiin, esim. kotoa terveyskeskukseen, kauppaan tai apteekkiin. Kutsuohjaukselle varatut liikennöintiajat on merkitty aikatauluihin jokaiselle arkipäivälle. Kuljetukset suoritetaan ennakkotilauksista muodostuvien reittien mukaan. Kutsuohjattu kuljetus rajoittuu lyhyen ajan vuoksi pääsääntöisesti Haminan ja lähikylien ympäristöön. Kuljetuksesta peritään asiakkaalta joukkoliikenteen vyöhykehinnoittelun mukainen maksu.

  • Katso aikataulut, reitit, hinnat sekä ohje kutsuohjattuun palveluun: ii.fi/iikka