IiLove-konsertin toivelauluhaku käynnissä helmikuun loppuun asti

Vuonna 2017 Huilingin näyttämöllä nähtiin ja kuultiin upea IiLove-toivekonsertti Suomen juhlavuoden kunniaksi. Tänä kesänä konsertti toteutetaan uudelleen Iin kunnan täyttäessä 650 vuotta, kotiseutuviikon pääjuhlassa Huilingin näyttämöllä sunnuntaina 30.6.

Konsertin pääosassa ovat jälleen iiläisten toivelaulut ja niihin liittyvät tarinat. Toiveet toteuttaa konserttia varten koottu Oulun alueen eturivin muusikoista koostuva orkesteri, joka sovittaa toivelaulut juuri tätä tilaisuutta varten.

Toivelauluhaku on nyt käynnissä, ja toiveita voi esittää helmikuun loppuun asti. 
Mikä laulu on sinulle tärkeä tai mihin liittyy jokin tärkeä tapahtuma tai ihminen? Tai haluaisitko yllättää jollakin tietyllä kappaleella sinulle rakkaan ihmisen? 

Kirjoita laulutoiveesi ja siihen liittyvä tarina ja lähetä se sähköpostitse osoitteeseen: huilinki.soi [at] gmail.com tai jätä toiveesi Iin tai Kuivaniemen kirjastoon. Jätä myös nimesi ja yhteystietosi niin voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen, eikä nimeäsi mainita konsertissa, jos et sitä halua. I Tehdään yhdessä jälleen unohtumaton rakkaudentäyteinen konsertti!

Konsertin järjestää Iin kunta yhteistyössä Iin näyttämöyhdistyksen kanssa.