IlmastoAreena iltanuotiolla 2023 / yhdistyskahvit ja yhteistyöpalaveri 10.5. klo 17

Haluaisitteko olla yhdessä kanssamme toteuttamassa uudenlaista IlmastoAreenaa, jonka ytimessä ovat iiläiset, iiläinen luonto ja yhteisöllisyys? Teille yhdistyksille ja seuroille nämä aihepiirit ovat usein osaamisenne ja toimintanne arvokasta ydintä.

Toteutettava tapahtuma on vajaan vuorokauden mittainen ja se järjestetään Karhun leirikeskuksessa 25. - 26.8.2023. Tapahtuma linkittyy Nuku yö ulkona -tapahtumaan ja Suomen luonnon päivään (26.8.). Karhussa on mahdollisuus leiriytyä ja yöpyä yhdessä muiden kanssa. Tapahtumaan on mahdollisuus osallistua myös iltakävijänä ja illan aikana alueella järjestetään erilaista ohjelmaa.

Kartoitamme yhdistyskahveilla halukkuuttanne osallistua tapahtumaan. Yhdistykset voivat olla mukana tuottamassa ohjelmaa, järjestämässä ruokamyyntiä, esitellä omaa toimintaa tms. Tervetuloa mukaan suunnittelemaan, keskustelemaan ja ideoimaan uutta hauskaa tapahtumaa. Tapahtumaan osallistuvista yhdistyksistä tehdään osana markkinointia erillinen esittely ja mahdollisesti myös podcast, jossa kerrotaan yhdistyksen toiminnasta.

Tule kuulolle ja miettimään, haluaisiko yhdistyksenne / seuranne olla mukana tapahtumassa?

Aika ja paikka: Micropoliksen koulutustila 10.5.2023 klo 17.

Kahvitarjoilu!

Pyydämme ennakkoilmoittautumista kahvitarjoilun järjestämiseksi.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa: Minna Halonen – minna.halonen [at] ii.fi (minna[dot]halonen[at]ii[dot]fi) – p. 050 3106 802 Helena Illikainen – helena.illikainen [at] ii.fi (helena[dot]illikainen[at]ii[dot]fi) – p. 040 6205 881 (ilmoittautumiset Minnalle)