Koulujen ruokalistat sekä reseptejä kotikeittiöön Mape-mobiilisovelluksessa

8.4.2024 alkaen Iin kunnan koulujen ja päiväkotiruokien ruokalistat löytyvät kätevästi uudesta Mape-mobiilisovelluksesta.

Mape on lapsille, heidän vanhemmilleen sekä koulujen ja päiväkotien henkilökunnalle tarkoitettu mobiilisovellus, josta löytyy ruokalistat, niiden allergeenit ja ravintosisällöt reaaliaikaisesti. Maksuttoman Mape-sovelluksen voi ladata App Storesta ja Play Kaupasta.

Ruokalistojen lisäksi Mapeen kootaan suosituimpien koulu- ja päiväkotiruokien reseptejä kotikeittiöissä hyödynnettäväksi sekä artikkeleja kouluruokailuun liittyvistä uutisista ja ilmiöistä. Myös palautteen antaminen keittiöille onnistuu jatkossa helposti Mapen kautta.

Haluamme Iin ateria- ja puhtauspalveluissa olla mukana kuntalaisten arjen helpottajina kehittämällä viestintäämme. Otamme käyttöön uuden työkalun ateriapalveluun, jotta voimme tarjota lapsille, opettajille ja vanhemmille entistä tehokkaampaa ja monipuolisempaa ruokapalvelua.

Mape osallistaa käyttäjiään kuukausittain vaihtuvilla kysymyksillä esimerkiksi kouluruokatoiveisiin, raaka-aineisiin tai lempiherkkuihin liittyen. Kysymyksiin vastanneiden kesken arvotaan huippupalkintoja, kuten elokuvalippuja ja lahjakortteja. Vastauksista Iin kunta saa arvokasta tietoa toimintansa kehittämiseen.

Sovelluksen on suunnitellut turkulainen elintarvikealan viestintätoimisto Foody Allen. 

" Mape on valtakunnallinen sovellus, joka on ollut käytössä Turun seudun kymmenessä kunnassa viime vuodesta lähtien. Alkuvuonna mukaan lähti Lappeenranta, Imatra ja Savitaipale. Palaute on ollut erinomaista. Olemme iloisia, että saamme Iin myötä uusia käyttäjiä Mapeen", Foody Allenin yrittäjä Aki Wahlman sanoo.

Lisätiedot 

Iin ateria-ja puhtauspalvelupäällikkö Anne Hautamäki
p. 050 911 0508, anne.hautamaki [at] ii.fi (anne[dot]hautamaki[at]ii[dot]fi)

MAPE-sovellus, yrittäjä Aki Wahlman               
Foody Allen Oy
p. 040 548 1864, aki [at] foodyallen.fi