Kuntalaiset ja yhdistykset! Krookusten istutustalkoot.

Hyvä kuntalainen ja yhdistyksen jäsen!

Aina pitkän talven jälkeen on ilahduttavaa katsella maasta nousevia kevään ensimmäisiä kukkia. Nämä ilahduttavat sekä omaa mieltä, että ovat myös arvokasta ravintoa ensimmäisille pölyttäjille, kun luonnossa on vielä vain vähän kukkia. Ensi vuosi on meille kuntalaisille siksikin tärkeä vuosi, sillä vietämme Iin kunnan 650-vuotisjuhlaa. Jotta saisimme juhlavuotenamme nauttia suuremmassa määrin tästä keväisestä kukkaloistosta, olemme hankkineet krookuksen sipuleita, joita meillä on suunnitelmissa istuttaa vielä tämän syksyn aikana ympäri Iin kuntaa.

Kunnan alue on laaja ja istutettavia alueita paljon, joten pohdimmekin, olisiko teillä innostusta osallistua näihin istutustalkoisiin? Alueet ovat laajasti ympäri kuntaa, joten varmasti jokaiselle porukalle löytyy oma lähi-istutusalue ja kevään tullen saamme ihailla oman istutustyömme tulosta. Kukkasipuleiden istutus on mielekästä puuhaa, johon pienemmätkin lapset voivat osallistua ja samalla he oppivat luonnon arvostusta. Mikäli muutaman kukkasipulin istuttaa vahingossa väärin päin, ei sekään ole vaarallista. Mukaan vain!  

Mikäli olette halukkaita osallistumaan Iin kunnan krookustalkoisiin, voitte olla yhteydessä meihin. Olemme listanneet alueita, joihin suunnittelimme kukkasipuleita istutettavan. Ennen varsinaista istutusta, käydään yhdessä istutettavat alueet ja määrät läpi. Meiltä saatte kukkasipulit, istutusohjeet sekä karttatulosteen kunkin alueen suunnitelluista istutuspaikoista.

Mikäli kiinnostuit ja haluat lähteä mukaan talkoisiin, olethan yhteydessä!

Marru Huhtanen    marja-riitta.huhtanen [at] ii.fi (marja-riitta[dot]huhtanen[at]ii[dot]fi)    040 527 4603
Riikka Räihä          riikka.raiha [at] ii.fi (riikka[dot]raiha[at]ii[dot]fi)                        050 462 6886
Taija Savilaakso    taija.savilaakso [at] ii.fi (taija[dot]savilaakso[at]ii[dot]fi)                 040 674 0571

 

Ystävällisin terveisin,
Marru Huhtanen