Maksutonta energianeuvontaa kodeille ja taloyhtiöille

Motiva ja alueelliset energianeuvojat opastavat maksutta kotitalouksia ja taloyhtiöitä energiankäyttöön ja energiatehokkuuden parantamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Syksyn lämmityskausi lähenee. Kodeissa on nyt hyvä hetki varmistaa, etteivät energiakustannukset lähde laukalle ja rasita muutenkin kohonneita elinkustannuksia. Säästäväisyyden rinnalla oikein valitut ja ajoitetut huolto- ja korjaustyöt ja investoinnit energiatehokkuuteen alentavat energiankulutusta pysyvästi.

Pohjois-Suomen energianeuvonta tarjoaa puolueetonta ja maksutonta palvelua energia- asioissa Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin kunnille, asukkaille ja pk-yrityksille. Toiminnan rahoittaa Energiavirasto.
Annamme vinkkejä ja ohjeita erityisesti energiansäästöön ja uusiutuvaan energiaan liittyen. Esimerkiksi suorasähkölämmitteisessä pientalossa tai vapaa-ajan asunnossa ilmalämpöpumppu on helppo tapa säästää jopa kymmeniä prosentteja talven lämmityskustannuksista. Energiatehokkaan käytön ehtona on laitteen säännöllinen puhdistus ja oikeat säädöt.

Pohjois-Suomen Energianeuvonta (Feasib Oy)
Antti Sirkka, energianeuvoja
maanantaisin klo 9–15, numerosta 044 971 3681
Sähköpostilla: energianeuvonta [at] feasib.com