Matalan kynnyksen TE-palveluilla tukea lomautetuille ja työnhakijoille - webinaareihin voi osallistua omalta kotisohvalta

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston asiakkaille on tarjolla kevään aikana webinaarisarja, joihin osallistuminen on helppoa ja maksutonta. Webinaareja voivat hyödyntää niin lomautetut, työnhakijat kuin työssä olevatkin.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto tarjoaa 11 erilaista webinaaria tukemaan työttömäksi tai lomautetuksi jääneiden tilannetta. Uusille työnhakija-asiakkaille ja lomautetuille tarkoitettu, viikoittainen webinaari antaa käytännön tietoa TE-palveluista sekä siitä, miten toimia työttömyys- tai lomautustilanteessa. 

Lisäksi tarjolla on kymmenen erilaista webinaaria urasuunnittelun ja työnhaun tueksi.  Webinaarien sisältö on asiantuntijoiden tuottamaa ja huomioi nykyisen työmarkkinatilanteen. 

Webinaarit kestävät 1,5 tuntia, eikä osallistujan tarvitse olla yhteydessä TE-toimistoon tai ilmoittautua webinaariin ennakkoon. Kaikki webinaarit löytyvät Pohjois-Pohjanmaan TE-palveluiden verkkosivujen tapahtumakalenterista. 
Webinaarit tuottaa TE-palveluille Valmennuskeskus Public ja Aamos Group.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen webinaareihin:

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteri