Pohde järjestää hyvinvointialueen palvelujen muutossuunnitelmiin liittyvän asukastilaisuuden Iissä 13.3.2024

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue järjestää paikallisia asukastilaisuuksia tuottavuus- ja taloudellisuusohjelman liittyvistä toimenpidesuunnitelmista.

Asukastilaisuuksissa kerrotaan toimenpidesuunnitelmien sisällöstä, valmisteluun liittyvistä lähtökohdista sekä asukkaiden palveluista jatkossa. Koko alueen yhteinen asukastilaisuus pidettiin eilen etäyhteydellä ja siihen osallistui yli 400 asukasta.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen tuottavuus- ja taloudellisuusohjelmaan liittyvät toimenpidesuunnitelmat julkaistiin 20.2. Kooste suunnitelmista löytyy Pohteen verkkosivuilta: Tuottavuus- ja taloudellisuusohjelmaan liittyvät toimenpidesuunnitelmat.

Suunnitelmat sisältävät palveluverkkoa koskevia toimenpiteitä, joilla on vaikutuksia henkilöstöön, asukkaisiin ja asiakkaisiin. Suunnitelmissa kuvataan sosiaali- ja terveyskeskusten palveluvalikoimaa Pohjois-Pohjanmaan alueella sekä muutokset ikäihmisten, vammaisten, perheiden ja mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden palveluihin. Suunnitelmat sisältävät myös pelastustoimea ja konsernipalveluita koskevia sopeutustoimia.

Iin tilaisuus järjestetään keskiviikkona 13.3.2024 klo 17-18.30 Micropoliksen päärakennuksen koulutustilassa, osoite Piisilta 1. Tilaan mahtuu 40 henkilöä. 

Huom! Iin tilaisuutta voi seurata myös etäyhteydellä, linkki on julkaistu Pohteen tapahtuman verkkosivuilla, katso tästä.

Tilaisuuksissa asukkailla on mahdollisuus kysyä ja keskustella toimenpidesuunnitelmista toimialueen johdon kanssa. Tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Eri paikkakuntien tapahtumat löytyvät Pohteen tapahtumakalenterista, jonne tilaisuuksien tarkentuneet paikat on lisätty.