Sivistysjohtajaksi valittiin Tuomo Lukkari ja hyvinvointijohtajaksi Janne Puolitaival

Maanantaina 19.12.2022 kokoontunut kunnanhallitus valitsi Iin sivistysjohtajaksi Tuomo Lukkarin ja hyvinvointijohtajaksi Janne Puolitaipaleen. 

Molemmat valitut työskentelevät Iin kunnalla. Tuomo Lukkari on opetusjohtaja ja Janne Puolitaival on Aseman ja Jakkukylän koulunjohtaja.

Molemmat virat ovat uusia. Sivistysjohtaja vastaa sekä opetus- että varhaiskasvatuspalveluista, aikaisemman kahden toimialajohtajamallin sijaan. Hyvinvointijohtaja vastaa Hyvinvointipalvelut -toimialasta (entinen nimi Ii-Insituutti), joka sisältää vapaa-aika- ja nuorisopalvelut, kirjasto- ja kulttuuritoimen, kansalaisopiston ja taidekoulun, työllistämisen, yhdyspinnan aloittavaan Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueeseen sekä kunnan henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin kehittämisen.

Kunnanjohtaja Marjukka Manninen on tyytyväinen, että molempiin virkoihin saatiin erittäin pätevä hakijajoukko. Hyvinvointijohtajan virkaa haki 24 henkilöä ja sivistysjohtajan virkaa 16 henkilöä.

-    Kiitämme kaikkia kiinnostuksesta kuntaamme ja kyseisiä virkoja kohtaan. Hallinnon uudistukseen liittyvät toimialajohtajien rekrytoinnit on nyt tehty.