TE-toimisto muuttaa uusiin tiloihin Oulun ydinkeskustassa

TE-toimisto toimii tällä hetkellä Oulussa Torikadun virastotalossa, josta se muuttaa kesäkuun puolessa välissä Technopoliksen ydinkeskustan kampukselle.

TE-toimisto on toiminut Torikadun virastotalossa vuodesta 1983 lähtien. Muutto koskee noin 180 henkilöä. TE-toimiston kanssa samassa Technopoliksen kampuksessa toimii jatkossa muun muassa Verotoimisto.
− Saamme käyttöön uudet modernit ja monipuoliset tilat. Monitila tarjoaa erilaisia työalueita erilaisiin työnteon tarpeisiin. Asiakkaiden, kumppaneiden ja henkilöstön kannalta on erinomaista, että tilat sijaitsevat edelleenkin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, kertoo Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston johtaja Maire Mäki. 

Asiakaspalvelupiste avataan uusissa tiloissa maanantaina 15.6.2020. Asiakaspalvelupisteessä on mahdollista asioida ilman ajanvarausta arkisin klo 9-16. Torikadulla asiakaspalvelupiste on toiminnassa perjantaihin 12.6. saakka.
Koronaepidemian takia asiakkaita suositellaan käyttämään edelleen ensisijaisesti puhelinpalveluja sekä Oma asiointi -verkkopalvelua. Myös ajanvarausasiakkaat palvellaan kesän ajan etänä, joko puhelimitse tai videoyhteydellä. Uusien asiakastilojen täysmääräistä käyttöä saadaan siten vielä odottaa syksyyn.

TE-toimistolla on Oulussa kolme asiointipaikkaa. Yritysasiakkaiden asiakaspalvelu säilyy jatkossakin Hallituskadun BusinessAsemalla sekä TYP-asiakkaiden osalta Isokadulla. Lisäksi TE-palveluita on saatavilla Byströmin Ohjaamolla.
Uusi käyntiosoite otetaan käyttöön 15.6. alkaen. Käyntiosoite on Uusikatu 52, 1 krs., 90100 Oulu. 

Lisätiedot:
johtaja Maire Mäki, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, p. 0295 056 800, maire.maki [at] te-toimisto.fi