Työpaja: Valokuvan resepti

Alkaa

Päättyy

Työpajan opettajana toimii Aki-Pekka Sinikoski, joka on lupautunut myös esittelemään omaa työskentelyään. Sinikosken valokuvia on julkaistu maailmanlaajuisesti, mm. New Yorkerissa, Le Mondessa, Sternissä, Voguessa ja The Guardianissa. Valokuvataiteilijana Sinikosken töitä on ollut esillä lukuisissa näyttelyissä jo neljällä mantereella. Vuonna 2021 hän oli ehdolla arvostetun Meitar Awards -palkinnon saajaksi. Taiteilija on KulttuuriKauppilan tammikuun residenssivieras.https://www.sinikoski.com/

Mitä raaka-aineita ja työvaiheita tarvitset toteuttaaksesi hyvän valokuvan? Työpajassa käydään lukuisten esimerkkien avulla läpi idean matka valmiiksi kuvaksi. Puramme kurssilla valmiita valokuvia takaisin osatekijöihinsä, pohtien ideoita, tehtävänantoja ja konkreettista toteutusta. Mietimme myös reseptejä kuviin, joita työpajaan osallistujat itse haluaisivat osata kokata.

Työpaja sopii valokuvauksen harrastajille.

Mukaan työpajaan tarvitaan:
–Muistiinpanovälineet (paperia ja kynä).
–Jokin älylaite (tietokone, tabletti, puhelin), jolla pääset nettiin.
Työpaja tulee olemaan intensiivinen, jonka aikana emme kokkaile muita kuin valokuvia. Työpajan vetäjä suosittelee siis ottamaan omat eväät (leipää ja kahvia tms.) mukaan.

Ennakkoilmoittautuminen työpajaan vaaditaan: https://uusi.opistopalvelut.fi/ii/fi/course/4854/

Työpaja on osallistujalle ilmainen.

Kohderyhmä

Koulutus

Tapahtumapaikka

KulttuuriKauppilan taideluokka

Tapahtumapaikan osoite

Kauppilantie 15, Ii

Järjestäjä

Iin kansalaisopisto ja taidekoulu

Yhteyshenkilön nimi

Jaana Soronen

Yhteyshenkilön yhteystieto

jaana.soronen@ii.fi